ZLTO

Het nieuwe hoofdkantoor van de Zuidelijke Land- en Tuinbouworganisatie (ZLTO), is een clubgebouw waar medewerkers en bezoekers zich thuis voelen. Het gebouw, ontworpen door architecten Cie., geeft een eigentijds gezicht aan de ZLTO, dat refereert aan wuivende graanvelden en boeren schuren en is tegelijk een state of the art representatief kantoorpand; een ambassade voor de landbouw. Het kantoorgebouw verbindt twee agrarische scholen op de hoek van de Onderwijsboulevard en de westelijke ringweg van Den Bosch tot een food and health campus.

aarts & co interieur en advies tekende voor het volledige interieur en heeft als een partner samen met de opdrachtgever het gebouw gemaakt tot een ultieme ontmoetingsplaats voor de gehele agri branche.

Het compacte volume biedt een hoge flexibiliteit met een verscheidenheid van kolomvrije kantoor diepten. Door ruime vides met trappen aan de gevel te plaatsen ontstaat visueel contact tussen alle verdiepingen; deze fungeren als informele ontmoetingsruimten. De expressieve houten dakconstructie verleent, samen met de kromme verticale raamstroken, karakter aan het clubgebouw.

ZLTO is een vereniging voor ondernemers in de groene ruimte. In Noord-Brabant, Zeeland en Zuid-Gelderland vertegenwoordigen zij 15.000 leden, die wij ondersteunen bij het realiseren van een duurzame positie in markt en maatschappij.