Over ons

Wij begroeten elke nieuwe werkdag met een glimlach. Elke dag is voor ons namelijk een nieuwe kans om mensen blij te maken met een inspirerende werkplek.

Wat als we een kantoorruimte kunnen creëren waar mensen niet naar toe hoeven, maar waar ze toch iedere dag met een glimlach op hun gezicht weer naar toe gaan? Een plek die hen inspireert en motiveert. Waar ze met gelijkgezinden aan een gezamenlijk doel kunnen werken en waarin technologie hen maximaal ondersteunt in hun dagelijkse werkzaamheden. Een open en transparante plek waar concentratie en samenwerken net als zakelijk en privé, perfect hand in hand gaan. Laten we samen bouwen aan die plek waar mens en cultuur centraal staan zodat het bedrijf kan floreren.

Bezoek onze unieke en inspirerende werkplek in Tilburg of Amsterdam, wij denken graag met u mee!

Missie

Mensen maken het werk en de organisatie. Een juiste werkomgeving helpt om elkaar te inspireren en motiveren.

Door goed te luisteren naar en mee te denken met onze opdrachtgevers ontwikkelen we inspirerende, duurzame werkomgevingen. Een omgeving van hoogwaardige kwaliteit met een juiste balans tussen tijdloos design en ergonomie, waarin mensen optimaal kunnen functioneren.

Het is onze missie om er voor te zorgen dat mensen een glimlach op hun gezicht krijgen als ze denken aan de werkdag van morgen.


Duurzaamheid

Ons beleid is er op gericht de keten waarin wij actief zijn te verduurzamen. In het ontwerpproces zijn wij al scherp op het terugdringen van de milieubelasting. Wij kijken kritisch naar het duurzaamheidsbeleid van onze leveranciers.

Wij dragen graag bij aan uw maatschappelijke-en duurzaamheidsambities.


ISO

aarts & co beschikt over ISO 9001:2015 certificering. Het certificaat betreft het toepassingsgebied:

Het planmatig verzorgen van interieurontwerp evenals het begeleiden en leveren van hoogwaardige interieuroplossingen voor profit en non-profit organisaties.

Wij borgen een continue hoge kwaliteitsstandaard door het afnemen van interne audits, leveranciers audits en evaluaties met onze opdrachtgevers. Alle stakeholders betrekken wij in het proces om onszelf continue te verbeteren.

Quote René van Beers ISO Auditor  “De kwaliteit die aarts & co nastreeft komt doelmatig tot uiting in het lopende kwaliteitssysteem. Ze zijn betrokken en hebben de processen op orde en geborgd. Ook zijn ze altijd op zoek naar passende verbeteringen!”