Cello locatie De Binckhorst

aarts & co interieur en advies heeft al menig ruimte ingericht voor Cello Zorg. Dit keer hebben wij in samenwerking met Studio Mommersteeg de complete inrichting mogen verzorgen van de Medische Dienst, gelegen op het terrein van De Binckhorst te Rosmalen. De cliënten van de Medische Dienst kenmerken zich als volwassenen met een verstandelijke beperking.

Na een grondige renovatie heeft het gebouw, dat zich voormalig kenmerkte door wat donker en gesloten, een veel opener en lichter karakter gekregen. Dit is ook duidelijk herkenbaar in de gehele inrichting. De inrichting is voorzien van rustige en neutrale kleuren, afgewisseld met enkele contrastkleuren om meer diepte aan het interieur te geven.

Wij hebben de klant uitgebreid geadviseerd in de keuzes voor materialen. Zo is er voor stofferingen gekozen die eenvoudig te reinigen zijn en erg slijtvast zijn, zonder de warme sfeer uit het oog te verliezen.

Het geheel vormt inmiddels een prettige en werkbare locatie voor zowel de medische professionals als voor de bezoekende cliënten.