Heerema Marine Contractors

aarts & co interieur en advies heeft het totale meubilair voor het nieuwe hoofdkantoor van Heerema Marine Contractors  verzorgd. De begane grond en eerste twee verdiepingen zijn ingericht voor algemeen gebruik zoals de “plaza” met entree en bedrijfsrestaurant, sportfaciliteit, vergadercentrum, simulatieruimte en bar. Op de overige verdiepingen bevinden zich de kantoorvloeren waar aarts & co interieur en advies 1.500 werkplekken heeft gerealiseerd en directieruimtes en (in)formele open en gesloten overlegfaciliteiten. aarts & co heeft hierbij ook een adviserende rol gehad.

In het najaar 2015 heeft Heerema Marine Contractors Nederland SE het nieuwe hoofdkantoor betrokken in de vertrouwde omgeving van Leiden. Het kantoor telt 12 verdiepingen en heeft een oppervlakte van 22.800 m2. Heyligers design + projects is verantwoordelijk geweest voor het ontwerp.

Heerema Marine Contractors is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen, installeren en vervoeren van offshore-faciliteiten voor de olie- en gasindustrie.