< Terug naar overzicht

aarts & co interieur en advies is trotse samenwerkingspartner van Station88 in Tilburg

Ondernemen is kennis delen. 
Een inspirerend lokaal samenwerkingsverband; ontstaan vanuit betrokkenheid, zichtbaarheid en innovatie, heeft ertoe geleid dat Station88 en aarts & co interieur en advies elkaar gaan versterken op het gebied van interieur(advies) en lokaal ondernemerschap.   
 
Creativiteit en interieur. 
Aarts & co interieur en advies heeft de opdracht gekregen om in totaal 72 werkplekken + 6 vergaderruimtes voor respectievelijk Gemeente Tilburg, MCSI, Midpoint Brabant en Station88 te voorzien van meubilair. Deze meubelen zijn vervaardigd uit duurzame materialen en hebben een lange functionele levensduur. Er wordt hiermee actief ingespeeld op de ergonomische wensen, behoeften en verwachtingen van de klant. 
 
Bij de inrichting van de diverse industriële ruimtes heeft aarts & co interieur en advies de bewuste keuze gemaakt om per "divisie" een eigentijdse sfeer te creëren binnen het karakteristieke gebouw. Het dynamische Zit-Sta tafelprogramma Atlas Office Landscape van Herman Miller (Designer Tim Wallace) zorgt voor een optimale diversiteit en flexibiliteit binnen de (werk)omgeving. 
 
Met de inzet van deze ergonomische en dynamische oplossingen participeert aarts & co interieur en advies in meubilair voor Station88 en haar partners. Deze participatie biedt een uitgelezen kans om met Herman Miller (Global accountpartner Benelux) een invulling te geven aan het pand op deze markante positie in de Spoorzone! 
 
Samen(werken) aan lokale zichtbaarheid. 
Kennisdeling, inspiratie en ondernemen zijn de 'bouwstenen' voor een vruchtbare samenwerking tussen Station88 en aarts & co interieur en advies. Samen(werken) aan een optimale en duurzame werkomgeving waarbij zichtbaarheid een belangrijke rol speelt, zowel intern als extern! 

 
Andere projecten bekijken welke aarts & co interieur en advies heeft gerealiseerd? www.aartsenco.nl/projecten